De Oost-Kaap 12 december – 14 december - Reisverslag uit Tsitsikamma, Zuid-Afrika van Brenda Lier - WaarBenJij.nu De Oost-Kaap 12 december – 14 december - Reisverslag uit Tsitsikamma, Zuid-Afrika van Brenda Lier - WaarBenJij.nu

De Oost-Kaap 12 december – 14 december

Blijf op de hoogte en volg Brenda

14 December 2012 | Zuid-Afrika, Tsitsikamma

Na geland te zijn in Port Elizabeth halen we onze nieuwe huurauto op en rijden we naar het Addo Elephant National Park. Het park is waarschijnlijk de enige in de wereld waar de "Big 7" voorkomt (olifant, neushoorn, leeuw, buffel, luipaard, walvis en de witte haai). Wij bezoeken maar een klein onderdeel van dit park. Als je hier geen olifanten ziet, dan zie je ze nergens. Een tip die wij willen meegeven is dat je hier een gids kunt huren die in je eigen auto kunt meenemen waardoor je veel meer kans hebt om wild te spotten. Zonder deze gids hadden wij waarschijnlijk geen leeuw gezien.

Voor de afwisseling gaan we vervolgens weer iets actiefs doen. Heerlijk wandelen in het Tsitsikamma National Park. We wandelen zo’n 3 uur langs de prachtige rotskust naar een waterval. De andere kant op kun je een wandeling maken naar een grote suspension bridge. Voor de adrenaline junkies is het mogelijk om in de nabije omgeving een bungy jump te maken van de Bloukrans Bridge die zo’n 216 meter hoog is.