Hoi an - Reisverslag uit Hoi An, Vietnam van Brenda Lier - WaarBenJij.nu Hoi an - Reisverslag uit Hoi An, Vietnam van Brenda Lier - WaarBenJij.nu

Hoi an

Blijf op de hoogte en volg Brenda

19 Oktober 2006 | Vietnam, Hoi An

Hallo Allemaal,

Ben nu twee dagen in Hoi An en ben alleen nog maar in de kledingwinkels geweest om kleding uitte zoeken en te laten maken. Het kost hier echt niks.
Mijn laatste berichtje kwam volgens mij vanuit Saigon. Daar vandaan ben ik naar Mui Ne gegaan en heb lekker twee dagen op het strand gelegen.
Daarna naar Dalat in de bergen gegaan waar het een stuk kouder was het was apart om mensen in winterjassen te zien rondlopen.
Samen met de israelische gili en de Australische Jason hebben we twee scooters gehuurd en zijn we een dagje over het platteland wezen reizen. Waar we o.a. een mooie waterval hebben bekeken waar je natuurlijk entree voor moest betalen.
's avonds zijn we nog even in het crazy house geweest een erg apart hotel met een soort gaudi vormen waar ze o.a. een kangaroe, beer en giraf kamer. We vragen ons af wat voor drugs ze gebruikt bij het ontwerpen. Daarna kwamen we dansen en zingende kinderen tegen die ons in het midden trokken dus hebben we meegefeest.
Van Dalat ben ik naar Nha Thrang gegaan een partytown een soort Salou in Vietnam.
De cocktails worden gewoon in een grote jampot geserveerd met rietjes.
ik heb daar een dagje gevaren met een boot naar 4 verschillende eilanden en onderweg gesnorkeld. Het snorkelen viel tegen er waren bijna geen vissen te zien.
Vanaf de boot meteen met de nachtbus naar Hoi An Waar ik nu aan het winkelen ben met 2 jongens die echt van alles opkopen. Zelf heb ik ook een broek laten maken.

Groetjes Brenda